Καλωσήρθατε στο Αλέξανδρος-Βασιλεία

Ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, στα Λιβαδάκια Σερίφου!

Το Ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ είναι ένα συγκρότημα δωματίων και διαμερισμάτων στα Λιβαδάκια Σερίφου, χτισμένο δίπλα στην αμμουδιά, που έχει δημιουργηθεί με μεράκι και με μοναδικό στόχο την άνετη, φιλόξενη και ιδανική διαμονή σας, σε συνδυασμό με τις φιλικές και προσιτές τιμές μας. Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται πολύ κοντά από το κέντρο του νησιού και αποτελεί μοναδικό προορισμό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας και τα θαλάσσια αμμόλουτρά σας, με αμεσότητα, από το δωμάτιο σας στην αμμουδιά.

Serifos islandΔιαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με θέα μια από τις πιο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων, τα Λιβαδάκια Σερίφου, με χρυσαφένια άμμο, που βρέχεται από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Παρέχουμε ασύγκριτες υπηρεσίες και πολυτελείς εγκαταστάσεις για πελάτες που απαιτούν μόνο το καλύτερο.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να σας φιλοξενήσουμε στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις μας για να ζήσετε αξέχαστες διακοπές.

Το ξέρατε ότι...

Στη Σέριφο έχουν βρεθεί αρχαία νομίσματα από τον 6ο π.Χ. αιώνα και έπειτα, τα οποία απεικονίζουν τον Περσέα, την κεφαλή της Μέδουσας ή τον σερίφιο βάτραχο.

TESTIMONIALS

Γράψτε σχόλια

FACEBOOK

Σας περιμένουμε να περάσετε μαζί μας αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές!